Tennis Winkel Waalwijk

Tennis Winkel Waalwijk

Tennis Winkel Waalwijk is sinds 2010 de Tennis Winkel Waalwijk inWaalwijk . In de online Tennis Winkel Waalwijk vindt u het grootste assortiment in tennisartikelen van Europa. In de online Tennis Winkel Waalwijk  vindt u werkelijk alles op het gebied van tennis, zoals tennisrackets, tenniskleding, tennisschoenen, tennisballen, tennisnaren, tennistassen en tennisgrips maar aan bespanmachines en club artikelen.

Tennisrackets

Tennis Winkel Waalwijk heeft een zeer ruim assortiment met goed geprijsde tennisrackets voor u . In onze online Tennis Winkel Waalwijk vindt u rackets van onder andere Babolat, Head en Wilson. Daarnaast kunt u ook verschillende rackets van professionals als Andy Murray, Novak Djokovic en Maria Sharapova vinden! Gebruik ook eens onze tennisracket-tool, welke de meest geschikte tennisrackets voor u op een rijtje zet. Naast de vele rackets verkoopt Tennis Winkel Waalwijk ook tennisnaren voor uw racket. Of u nu beginner of professional bent, Tennis Winkel Waalwijk heeft in haar online Tennis Winkel Waalwijk zeker het ideale racket voor u!

Tennisballen

Tennis Winkel Waalwijk is groot in haar assortiment tennisballen. Zo zijn alle grote merken, als Dunlop, Babolat en Wilson, in de online Tennis Winkel Waalwijk beschikbaar. Deze zijn in zowel losse tins, emmers en zakken als voordeeldozen verkrijgbaar. Vooral de tennisballen van Tyger zijn wereldberoemd en verkrijgbaar voor een zeer voordelige prijs. Daarnaast heeft Tennis Winkel Waalwijk de beschikking over de officiële ballen van de US Open, Australian Open, Wimbledon en Roland Garros! Of u nu op zoek bent naar gasgevulde, drukloze, foam of stage tennisballen, Tennis Winkel Waalwijk heeft het voor u in het assortiment.

Tennisschoenen

Een zeer belangrijk aspect van tennis is uiteraard het voetenwerk. Hiervoor is uiteraard een uitstekend paar tennisschoenen zeer belangrijk. Gelukkig kan Tennis Winkel Waalwijk uit hier heel goed bij helpen. In ons assortiment zitten modellen van zeer grote merken, zoals K-Swiss, New Balance en Babolat. Van ieder merk zijn heren, dames én kinder tennischoenen beschikbaar. Per ondergrond, zoals gravel en hardcourt, hebben daarnaast wij de schoenen voor u geselecteerd.

Tennistassen

De tennistassen van Tennis Winkel Waalwijk zijn zeer veelzijdig en verkrijgbaar in de nieuwste modellen. Tennistassen van grote merken als Dunlop, Babolat, Wilson en Head zijn te bestellen en worden binnen een korte tijd bij u thuis bezorgd. Bij iedere tas staat een omschrijving voor het aantal rackets waarvoor deze geschikt zijn. Dit kan voor 1, 3, 6, 9 of zelfs 12 rackets zijn. Tennis Winkel Waalwijk heeft de officiële tas van bijvoorbeeld Roger Federer en Novak Djokovic. Loop erbij als een pro en bestel snel een nieuwe tennistas!

Tennisclub en -trainer

Speciaal voor tennisclubs en tennistrainers heeft Tennis Winkel Waalwijk een uitgebreid aanbod. Hieronder vallen onder andere tennisballen voor clubs, ballenkanonnen, tennisnetten en nog veel meer. Onder het kopje zakelijk staan zelfs speciale kortingscodes voor staffelkortingen! Naast deze artikelen biedt Tennis Winkel Waalwijk eveneens bespanmachines en tennisgrips aan voor trainers, bespanners en spelers die graag alles zelf bij willen houden!

Translate »
X